Skip to main content

Uitvoerder groenvoorziening en terreininrichting in Zuid-Holland

Over de functie:

Ben jij een ervaren uitvoerder met een passie voor groen? Voor onze vestiging in Zuid-Holland zoeken wij een gedreven professional die op efficiënte wijze groene onderhoudsprojecten kan aansturen en uitvoeren. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse operationele leiding van de onderhoudsteams en zorg je ervoor dat alles volgens planning en kwaliteitsnormen verloopt.

 

Wat ga je doen?

  • Leidinggeven: Je geeft operationeel leiding aan de onderhoudsteams, bestaande uit voormannen, hoveniers en maaiers.
  • Planning en organisatie: Je stelt korte- en langetermijnplanningen op en zorgt voor de digitale beheersing van projectgegevens.
  • Materiaalbeheer: Je beheert het materiaal en materieel, en zorgt ervoor dat alles op tijd beschikbaar is.
  • Kwaliteitscontrole: Je voert kwaliteitscontroles uit op het werk en de gebruikte materialen, en bewaakt de kwaliteits- en veiligheidseisen.
  • Administratie: Je maakt weekstaten, mandagenregisters, weekrapporten en opdrachtbonnen. Ook houd je de urenadministratie en inkoopfacturen bij.
  • Meer- en minderwerk: Je brengt meer- en minderwerk in kaart en signaleert afwijkingen van de planning, die je rapporteert aan je leidinggevende.

Wie ben jij?

  • Opleiding en ervaring: Je hebt MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in de richting van groen/grijs, en minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Certificeringen: Je beschikt over een rijbewijs (B)E, VCA VOL, BHV, en bij voorkeur aanvullende certificaten zoals Veilig werken met een hoogwerker, en met een rolsteiger.
  • Vaardigheden: Je bent besluitvaardig, communicatief sterk, en hebt een goed ontwikkeld organisatorisch vermogen. Daarnaast ben je flexibel, stressbestendig en klantvriendelijk.
  • Eigenschappen: Je werkt doel- en resultaatgericht, bent kosten- en kwaliteitsbewust, en weet je team te motiveren en te sturen naar succes.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Naast een competitief salaris, bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de kans om te werken aan mooie, uitdagende groenprojecten.

Interesse in deze uitdagende functie als uitvoerder?

Ben jij een ervaren uitvoerder met een passie voor groenvoorziening en terreininrichting en een talent voor efficiëntie? Wil jij de leiding nemen over het aansturen en uitvoeren van groene onderhoudsprojecten? Solliciteer dan nu en word een waardevol lid van ons team!

Je kunt eenvoudig reageren op deze vacature door het formulier hiernaast in te vullen en je cv te uploaden. Heb je vragen over de functie of ben je benieuwd of deze rol bij je past? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Myra Waegemakers, HR-manager bij Van der Tol B.V., via telefoonnummer 06-22608553. We kijken uit naar je sollicitatie!

 

Wil je op de hoogte blijven van toekomstige vacatures? Volg ons op LinkedIn. Hier delen wij geregeld vacatures.

Deel deze vacature met iemand anders

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx